• 1399/10/09
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمب  بيش از 4 هزار  و 200واحد صنفي و عمومي متخلف در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد

0012.jpg - 7.38 kbمديرسلامت محيط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار کرد: در راستاي کنترل ويروس کرونا و بر اساس بازديدهاي انجام شده از ابتداي شيوع همه گيري اين ويروس تا کنون 4 هزار و 215واحد تهيه و توزيع مواد غذايي و عمومي به علت تخلف تعطيل شدند.


مهندس علي اصغر حسني  در گفتگو با وب دا با بيان اينکه در اين مدت حدود 274 هزار و 208 مورد بازديد و آموزش موارد پيشگيري و کنترل کرونا در مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي انجام شده است خاطر نشان کرد: در اين مدت بيش از 76 هزار و 353 مورد بازديد از اماکن عمومي در مناطق زير پوشش انجام و نکات اموزشي نيز به فعالان اين مراکز ارائه شده است.


وي با تاکيد بر اينکه در راستاي کنترل و قطع زنجيره انتقال کرونا با متخلفان اين حوزه به طور جدي برخورد مي شود تصريح کرد: در اين مدت 2هزار و 538 مرکز تهيه و توزيع مواد غذايي و يک هزار و 677 مکان عمومي به دليل تخلف بهداشتي تعطيل شده اند.


مدير سلامت محيط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد خاطر نشان کرد: ۱۸۰ تيم بازرسي بهداشت محيط در مشهد و شهرستان هاي تابعه با هدف پيشگيري از کرونا بر فعاليت واحدهاي توليد و عرضه مواد غذايي و مراکز پرتردد نظارت دارند.


مهندس حسني با تاکيد بر اينکه بسيج مقابله محيطي با کوويد ‏-۱۹ و نظارت بر واحد هاي صنفي تهيه و توزيع غذا، اماکن عمومي و مکان هاي پر ازدحام تا پايان شکست کرونا ادامه خواهد داشت تصريح کرد: مردم همکاري خوبي براي جلوگيري از شيوع ويروس کرونا دارندوبا توجه به فعاليت هاي آگاهي بخشي و اطلاع رساني رسانه ها به ويژه رسانه ملي، آگاهي مردم در خصوص بيماري کرونا افزايش يافته است.


 


 

  • گروه خبری : بهداشت و پیشگیری
  • کد خبری : 165229
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم